chunky

Mi az a chunky fonal?

A chunky fonal A chunky vagy bulky fonalak pár éve jöttek be a divatba. Elnevezésük az angol chunky= vaskos szóból származik. Olyan vastag fonalak ezek, melyekkel 8-15 mm-es tűvel kell dolgozni, és akár egy gombolyag elég egy…
fonalak

Álomból ötlet, ötletből valóság

Kedves Látogató! Egy álom vált valóra ennek a webshopnak a létrejöttével. Remélem, hogy érezhető a sok-sok idő, odafigyelés és szeretet, amit beleraktam a munkába. Célom azon kívül, hogy csodálatos fonalakkal lássalak el az is, hogy jól érezd magad, miközben áruházamat nézegeted, feltöltődj, inspirálódj, kedvet kapj az alkotáshoz.
kendő

Kendő- a legjobb kiegészítő

A horgolt kendő reneszánszát éli. Vállra térítve, sálként, farmerdzsekihez vagy bőrdzsekihez, hűvös koratavaszi reggeleken torokfájás ellen, vagy csak azért, hogy feldobjuk vele az öltözékünket, mindenképpen jó kis kiegészítő ruhadarab.

Mi is az az amigurumi?

Ha egy fonalas webshopon nézelődsz, valószínűleg pontosan tisztában vagy azzal, hogy mi is az az amigurumi. Édes, horgolt tárgyak a lehető legváltozatosabb méretben, anyagból, és a világon létező majdnem minden témakörben. De honnan ered, mikor indult világhódító útjára, mi teszi olyan közkedvelt hobbivá?